Mijn zus heeft autisme

15.95

Via dit boekje krijgen kinderen een kijkje in de wereld van een zus met autisme. Er worden handige tips en weetjes gegeven, waardoor ze hun zus beter leren te begrijpen.

Met behulp van dit boekje kom je erachter waarom een zus met autisme zo anders denkt en wat voor trucjes je kan gebruiken om toch een leuke dag met haar te hebben. Want autisme, dat blijft ze hebben, dat gaat nooit weg. Je kan er wel mee leren omgaan. De kinderen met autisme, en de broertjes en zusjes.

Ik ben Merel. Soms ben ik wat druk. Dan wil ik graag spelen en springen! Maar soms ben ik ook rustig, niks mis mee toch?

Het liefste zou ik de hele dag met mijn zus willen spelen, maar helaas kan dat niet altijd. Zij houdt namelijk niet van drukte en gekke dingen. Mijn zus heeft autisme.

 

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving

Via dit boekje krijgen kinderen een kijkje in de wereld van een zus met autisme. Er worden handige tips en weetjes gegeven, waardoor ze hun zus beter leren te begrijpen.

Met behulp van dit boekje kom je erachter waarom een zus met autisme zo anders denkt en wat voor trucjes je kan gebruiken om toch een leuke dag met haar te hebben. Want autisme, dat blijft ze hebben, dat gaat nooit weg. Je kan er wel mee leren omgaan. De kinderen met autisme, en de broertjes en zusjes.

Ik ben Merel. Soms ben ik wat druk. Dan wil ik graag spelen en springen! Maar soms ben ik ook rustig, niks mis mee toch?

Het liefste zou ik de hele dag met mijn zus willen spelen, maar helaas kan dat niet altijd. Zij houdt namelijk niet van drukte en gekke dingen. Mijn zus heeft autisme.

Extra informatie

Extra informatie

Druk:

1e herziene druk

Auteur :

Eline Kaptein

Pagina's :

24

ISBN :

9789079603558

Uitvoering :

24 pagina's in full colour in hardcover

Verschijning

1 maart 2020 verschenen

Serie :

Bijzondere kids.

Over de auteur

Over de auteur

Eline Kaptein is moeder van drie dochters. Alle drie zijn hoogbegaafd met autisme, adhd en hersentrauma. Door de jaren heen heeft ze hierdoor veel persoonlijke ervaring opgedaan en dat deelt ze graag met andere gezinnen.

Eline heeft in 2011 het bedrijf Muisje Sensitief gestart waar hulpmiddelen worden verkocht voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking.

Door de ervaringen met haar eigen kinderen is de boekenserie ‘Bijzondere kids’ ontstaan.

Andere suggesties…

Magazine Gifted@248

GRATIS BEZORGING

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Categorieën

X