door Nathalie Pieper-van der Stelt (kinderhomeopaat en auteur van het boek ‘Homeopathie voor kinderen’)

De coronacrisis: ook een heel aparte periode voor genezers die werken met homeopathie zoals ik.

De coronamaatregelen zorgden ervoor dat het even heel rustig was in veel homeopathiepraktijken. Ouders durfden niet meer langs te komen door de aangescherpte regels en bleven massaal thuis. Maar tegelijkertijd wilden veel ouders juist meer weten over hoe ze de gezondheid van hun kinderen en hun hele gezin juist zo optimaal mogelijk konden houden in deze tijd. En volgden er veel mailtjes met vragen over welke middelen daarvoor het beste passen. Daardoor is er bij mij in de praktijk ook het beeldbellen bij gekomen.

Ik ben van mening dat het coronavirus wellicht een wat zwaarder virus is, maar dat alle regels waaraan we ons nu moeten houden, de epidemie alleen nog maar langer laten duren – helaas. De mensheid krijgt hierdoor niet de kans om groepsimmuniteit op te bouwen.

Op YouTube, via de link , is een mooi interview met professor Knut Wittkowski aangaande dit onderwerp te vinden. Wittkowski, die al jaren onderzoek doet naar epidemieën, verduidelijkt daarin het een en ander. Ik kan me helemaal vinden in zijn standpunten.

Homeopathie heeft in het verleden ten tijde van dit soort epidemieën haar kracht bewezen. Epidemieën werden sneller overwonnen door de juiste middelen te gebruiken. Zie volgende link als voorbeeld in Cuba in Zuid-Amerika, waar homeopathie veel meer geaccepteerd wordt en onderdeel is van de gezondheidszorg:

In de huidige tijd zijn er diverse homeopathische middelen die je weerstand goed ondersteunen en verhogen. Middelen die voorgeschreven kunnen worden ter ondersteuning vooraf of als mensen al klachten hebben. Samen met een hoge dosis vitamine C kan dit ervoor zorgen dat de klachten sneller afnemen en de mensen vitaler op dit virus reageren .

Helaas mogen we volgens de Nederlandse wet geen middelnamen noemen, maar neem maar van mij aan dat er goede homeopathische weerstandverhogende middelen bestaan!

Vier voordelen van het gebruik van homeopathie in deze tijd:

  1. Je weerstand wordt hoger, dus je bent minder bevattelijk voor het coronavirus.
  2. Als je besmet bent met het coronavirus, krijg je dit met de juiste middelen sneller onder controle en zal je lichaamseigen weerstandsvermogen beter in staat zijn om het virus uit je lichaam te werken.
  3. Ouders die zelf homeopathische middelen in huis hebben, geven aan dat ze minder angstig zijn en het fijn vinden dat ze middelen zelf al kunnen geven.
  4. Consulten kunnen ook via beeldbellen gedaan worden. We merken dat veel ouders minder snel naar de huisarts gaan in deze tijd. En dan is het fijn om met je zorgen en vragen bij een homeopaat terecht te kunnen.

Het feit dat de nieuwe generatie ouders steeds zelfstandiger wordt en meer het heft in eigen handen wil nemen, zorgt ervoor dat er vaker online gezocht wordt naar oplossingen.

Daarom bestaat er nu ook de onlinecursus Homeopathische EHBO bij kinderen (eigenlijk is dit EHBO voor het hele gezin). Tijdens deze cursus kunnen ouders leren welke homeopathische acute middelen er bestaan en bij welke symptomen die passen en ingezet kunnen worden.

Als ouders een kistje met homeopathische EHBO-middelen in huis hebben, voelen ze zich veel meer in control om de ziektesymptomen te kunnen aanpakken en te overwinnen. Daarnaast hoort bij deze cursus ook de besloten Facebookgroep voor ouders die deze cursus gevolgd hebben. Hier helpen we elkaar in tijden van ziektes en delen we succesverhalen bij genezingen. Zeer waardevol in deze tijd!

De link hiernaartoe is: ONLINE-HOMEOPATHIE-CURSUS

Ik wens jullie allemaal veel gezondheid toe. Daarbij benadruk ik vooral: blijf kritische vragen stellen als je iets niet vertrouwt en neem niet alles voor waar aan wat in de media verteld wordt. Mensen worden bewuster – ik merk het overal om me heen!

Klik hier voor meer informatie en/of bestellen van haar boek ‘Homeopathie voor kinderen – Een verhelderende kijk op een milde holistische geneeswijze’.