Gerarda van der Veen
Gerarda is mede-oprichter van het Landelijk informatiepunt Hoog Sensitieve Kinderen (LiHSK), dat sinds 2004 bestaat.
In Nederland heeft zij pionierswerk verricht door hooggevoeligheid bij kinderen op praktische wijze onder de aandacht te brengen bij ouders en leerkrachten. Zij schreef diverse brochures, een werkboek voor kinderen en is hoofdredacteur van het LiHSK-magazine HSK-XL. Zij is auteur van de boeken ‘Wegwijs in hooggevoeligheid’, ‘Gevoeligheid in de klas’, ‘HSP coachingskaarten’, ‘Het hoogstimulatieve kind’ en ‘Ouders doen ertoe’.
www.lihsk.nl

Eline Kaptein
Eline is moeder van drie dochters. Alle drie zijn hoogbegaafd met autisme, adhd en hersentrauma. Door de jaren heen heeft ze hierdoor veel ervaring opgedaan en die deelt ze graag met andere gezinnen.
Eline heeft in 2011 het bedrijf Muisje Sensitief gestart, waar hulpmiddelen te verkrijgen zijn voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking.
Door de ervaringen met haar eigen kinderen is de boekenserie ‘Bijzondere kids’ ontstaan.
www.muisjesensitief.nl

Ellen Feller

Ellen is onderwijskundige en sinds ruim twintig jaar pleegouder voor pubers. Zij biedt samen met haar partner Moon een veilige plek aan jongeren die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Veertien jongeren hebben de afgelopen jaren in hun huis gewoond. Soms voor vijf maanden, soms voor drie jaar.
Ellen geeft workshops en presentaties over jongeren in pleeggezinnen. Haar jarenlange ervaring als opleider, procesbegeleider en teamcoach in de zorg, bij gemeentes en ministeries komt daarbij goed van pas. Zij is auteur van het boek ‘Saai is het nooit’.  www.ellenfeller.nl

Erienne van der Veen
Erienne is pedagoog en mentor op de School of Understanding.
Zij is auteur van het boek ‘SpeelGoedSamen’ en medeauteur van het boek ‘Wegwijs in hooggevoeligheid’. www.eriennevanderveen.nl

Inge Marit Wielinga-Pols 
Inge Marit is getrouwd en moeder van vier kinderen. Ze studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden en was daarna werkzaam in de advocatuur. Inmiddels heeft ze al tien jaar een eigen praktijk als kindercoach: Coach voor Kind en KIES-coach.
Inge Marit heeft als medeoprichter van de Stichting DONS (Duurzaam Ouderschap Na Scheiden) samen met HiiL (The Hague Institution for Innovation of Law) en in samenspraak met de branche een plan ontwikkeld dat moet leiden tot een vernieuwde route bij scheiding aangezien de huidige route juist conflicten versterkt. Dit initiatief en haar boek zijn bedoeld om ouders en kinderen een betere toekomst te bieden. Zij is auteur van het boek ‘Ruziemaken een hele kunst’. www.coachvoorkind.nl

Ingrid Mous
Ingrid is duo-eigenaar van verrASSend perspectief en werkzaam als ervaringsdeskundige en autismespecialist. Zij geeft naast persoonlijke begeleiding aan kinderen en volwassenen ook begeleiding op scholen en in het bedrijfsleven. Hiernaast geeft zij trainingen en lezingen. Ingrid knokt voor meer inzicht en begrip rondom autisme en de bijbehorende prikkelverwerking. Zij is auteur van het boek ‘Teddy heeft autisme en Pien rode krullen’.
www.verrassend-perspectief.nl

Irma Hartog
Irma is actrice en kindercoach. Na haar afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht (1989) zou je Irma gezien kunnen hebben in films en tv-series, zoals: De Eetclub, Feuten de film, Danny Lowinsky, Volgens Jacqueline, De maatschap, Nieuwe buren, IC, Seinpost Den Haag, Susanne en de mannen, Verborgen gebreken, Singles, Tegen wil en dank…
In het theater was ze onder andere te zien in Verlies, een toneelbewerking naar de gelijknamige thriller van Nicci French, Gouwe handjes, een comedy met Johnny Kraaijkamp sr., Hemelen, Antigone, Liefde half om half, Verre vrienden, List en liefde… Daarnaast speelt Irma in muzikale familievoorstellingen bij Het Blauwe Paleis, is ze voice-over in radio- en tv-commercials, leent ze haar stem aan personages in animatiefilms en spreekt ze audioboeken in. Sinds een aantal jaren geeft ze met veel plezier stem- en spelles aan studenten van een toneelopleiding, heeft ze haar eigen kindercoachpraktijk ‘Alles Stroomt’ en is ze gastdocente op de kindercoachopleiding ‘Magie van Kindercoaching’ van Jeannette Stam. Irma is auteur van het boek ‘Speelkind’.

Janneke Altenburg
Janneke is auteur van het boek ‘BETER communiceren’. Zij orthopedagoog en werkt inmiddels 16 jaar binnen de gehandicaptenzorg.

Jeannette Stam
Als directeur en docent van de Acacia Coach Academie BV leidt Jeannette kindercoaches op. Tevens is zij bedenker en oprichter van het KinderCoachGilde, beroepsvereniging en kwaliteitsregister voor kindercoaches.
Zij is auteur van het boek ‘Coachee! Handboek voor de kindercoaching’ en ‘Op avontuur met de kindercoach’.
www.kindercoachkasteel.nl

Nathalie Pieper-van der Stelt
Nathalie Pieper-van der Stelt is kinderhomeopaat. In haar praktijk Kinderhomeopathie ontvangt ze al meer dan tien jaar kinderen met diverse gezondheidsklachten. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).
Nathalie is tevens luisterkindwerker, schrijft artikelen in het tijdschrift Spiegelbeeld en geeft lezingen in het hele land.  Ze maakt deel uit van het PR-platform van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN), dat homeopathie meer bekendheid wil geven in Nederland. Zij is auteur van het boek ‘Homeopathie voor kinderen’. www.kinderhomeopathie.nl

Rineke Derksen
Rineke leidt samen met Martin Snijders GelukkigHB, advies- en begeleidingsbureau gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ze coacht dagelijks hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Zij is auteur van het boek ‘Ik ben een kind, gelukkig & gevoelig hoogbegaafd’.
www.gelukkighb.nl

Suzanne Buis
Suzanne Buis (moeder van drie dochters) is sinds 2001 zelfstandig ondernemend schrijver. Daarnaast is Suzanne journalistiek actief en is zij ook te boeken als schrijfdocent voor de bovenbouw van de basisschool, de eerste klassen van middelbaar onderwijs en specifiek voor plusklassen, sponsgroepen en speciale scholen voor onderwijs aan hoogbegaafden. Als succesvol ondernemer en ervaringsdeskundige op het gebied van crowdfunding heeft Suzanne een coachingspraktijk. Als de Gedachtenschenker helpt ze beginnende en gevorderde auteurs via workshops, lezingen en individuele coaching op weg naar succesvol ondernemend schrijverschap. Zij is auteur van het boek ‘Mijn hoogbegaafde puber’.
www.suzannebuis.nl

Tischa Neve
Tischa is kinderpsycholoog, moeder van Dim en pleegmoeder. Sinds het opvoed-tv-programma Schatjes (2006) waarin zij ouders coachte, richt zij zich met haar bedrijf Groot&Klein op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. Boeken, lezingen, workshops, coaching en online cursussen: alles om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken. Regelmatig zie je bijdragen van haar in bladen, kranten en tv-programma’s. Zij is auteur van ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ en ‘Pubers zijn leuk!’.
www.grootenklein.nl